HighCo Metaland neemt Hytech mee naar Decentraland

2 min leestijd
24-jan-2023 15:27:01

Voorbeeld van klanten opdracht via HighCo Metaland:

HighCo Metaland organiseerde een intern evenement voor Hytech, een adviesbureau op het gebied van digitale transformatie. 

Copy of PhotoboothWithPeople

Concept

Het evenement, dat plaatsvond van donderdag 15 tot zaterdag 17 december 2022, had als doel om tot 1.000 Hytech-medewerkers uit verschillende landen over de hele wereld samen te brengen in een voor de gelegenheid gecreëerde digitale ruimte.

Klantprofiel

Hytech is een in Singapore gevestigd adviesbureau voor digitale strategie dat zijn werknemers in verschillende kantoren over de hele wereld wilde samenbrengen om het einde van het jaar en de rebranding te vieren.

Inhoud van de ervaring

We creëerden een ervaring op het Decentraland-platform om de mensen van Hytech bijeen te brengen. De ervaring omvatte aangepaste avatars, interactieve activiteiten, NFT's in Hytech-stijl, minigames, vragen over de bedrijfscultuur, een photobooth, een streaming van de eindejaarspeech van de CEO en een loterij!
Ons team maakte ook een "emote" aan, een animatie waarmee je avatar de passen van een populaire dans op TikTok en binnen de Hytech-groep kan uitvoeren.

Resultaat

Het event slaagde erin om ondanks de onderlinge afstand tot 1.000 Hytech-medewerkers samen te brengen in dezelfde digitale ruimte. De piek in activiteit op het terrein heeft zelfs bezoekers van buitenaf aangetrokken, waardoor deze ruimte op 15 december 2022 het vierde meest bezochte terrein van Decentraland was.

Deze eerste stappen in de metaverse waren een echte praktijktraining voor Hytech-medewerkers:
•    Aanmaak van een Metamask wallet
•    Verbinding met de wallet op Decentraland
•    Configuratie en gebruik van de avatar 
•    Het verkrijgen van hun eerste NFT's: Wearables & Emotes
•    En nog veel meer …

Er werd voor de gelegenheid een gedetailleerde gids gemaakt door het HighCo Metaland-team om de medewerkers de basisprincipes van de metaverse-ervaring te helpen begrijpen.

Samengevat kunnen we stellen dat de HighCo Metaland-ervaring Hytech in staat stelde om zijn medewerkers samen te brengen in een interactieve en leuke virtuele ruimte en hen tegelijkertijd een eerste ervaring met metaverse-technologie te bieden. Zo kon ook de bedrijfscultuur versterkt worden en kon de rebranding van de groep op een originele en innovatieve manier gevoerd worden. De enthousiaste deelname van de medewerkers en het succes van het evenement in termen van deelname en zichtbaarheid op het Decentraland-platform tonen de groeiende interesse van bedrijven in metaverses en de mogelijkheden die ze bieden voor interne communicatie en samenwerking op afstand.

Deze ervaring bood ons dan weer de kans de vaardigheden van HighCo Metaland te promoten in het creëren van meeslepende ervaringen in de metaverse voor bedrijven.

Wens je meer informatie? Stuur ons een mailtje: 

Contacteer mij

Krijg email aankondigingen

Nog geen reacties

Laat ons weten wat u ervan vond